janenannekeusa2.reismee.nl

Basalt/Vernal

Basalt, 9 mei 2018 en 28°C
De tweede dag in Basalt zijn we na het ontbijt naar Aspen gereden, een duur skioord in de winter en een half uur rijden van Basalt. We zijn eerst naar het John Denver Sanctuary gereden. Een leuk park met veel waterpartijen en grote stenen waar sommige van John's songteksten opstonden. Zoals Wind Song, The Eagle and the Hawk en nog meer.
Later zijn we het stadje ingelopen en hebben er naar winkeltjes gezocht, bijna alles was dicht, we vonden nog 1 winkel die open was en hebben er een 20 minuten staan praten met een Spaanstalige. Ze vroeg waar wij vandaan kwamen en vroeg honderd uit over Nederland, wat we aten,wat er te zien was, hoe het land eruit zag. Leuk gesprek gehad. Moesten we afbreken omdat er andere mensen kwamen. Zij zei dat iedereen met een winkel nu met vakantie waren omdat ze heel de winter open zijn.
Zijn we maar weer terug gereden naar Basalt en zijn we tegen de avond naar de boom gaan kijken waar de Turkey Vulture in gingen landen. Het waren er nu niet zo veel, stuk of 6 maar.
Morgen naar Vernal.


Vernal, 10 mei 2018 en 28°C tot 32°C

Na het ontbijt zijn we via Glenwood Springs naar Rifle gereden en daar bij de Grote Supermarkt boodschappen gedaan, vooral weer water, 24 flesjes. Want je drinkt wat af met dit weer, op tv was dat dit een hitte record was voor de tijd van het jaar.
Over de scenic byway 13 zijn we eerst naar het Dinosaurus park gereden, was mooi daar.
Daar hebben ze skeletten van dino's bloot gelegd die tegen de rotswand lagen en daar hebben ze een mooi gebouw overheen neer gezet.
Dan naar Vernal waar we rond 16:00 uur aankwamen, en zijn we de Hottub ingegaan. Lekker ontspannen.
morgen gaan we naar Rock Springs.


Reacties

Reacties

Jan&lijnie

We lezen dat jullie het goed naar het zin hebben in een prachtige omgeving, nog veel reis plezier.

Marie

Gaaf zeg, dat jullie bij het Sanctuary van John Denver waren. En apart dat ze gewoon alle Winkels sluiten, en op Vakantie gaan. Maar jullie zoeken gewoon verder, naar ‘n Winkel die wel open is ??

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!